Glasbewassing

Glasbewassing: traditioneel of met een tuckerpole

Schone ramen verhogen niet alleen de uitstraling van een gebouw of woning, regelmatig gewassen glas verlengt ook de levensduur van uw ramen en kozijnen. Doordat vuil geen kans krijgt om in te slijten zijn, ramen makkelijker te reinigen (zonder agressieve reinigingsmiddelen en/of -methoden) en is de kans op schade aanzienlijk kleiner. Wij leveren glasbewassing op maat en naar wens. Zowel traditioneel als met een tuckerpole.

Het tuckerpole systeem is een modern alternatief voor het wassen met de hand. Met dit systeem wordt er gewerkt met een lange steel met uitschuifbare stokken die een hoogte van wel 13,5 meter kunnen bereiken. Aan deze steel zit een slang verbonden die aangesloten zit op een tank met water. Dit is geen gewoon water, maar dit noemen we osmose water, oftewel gedemineraliseerd water. Gedemineraliseerd water bevat geen mineralen en kalk, welke wel in het kraanwater voorkomen.

Nog een belangrijk voordeel van dit systeem is dat het ook andere materialen kan reinigen. Denk hierbij aan trespa, kunststof en zonnepanelen.